Markmand til planteavlsbrug

Brænder du for planteavl, ligger en ære i at lave et ordentlig stykke arbejde og syntes samtidig det er sjovt, at være med hvor beslutningerne skal tages? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger nemlig en markmand, der kan indgå i vores team, som 1. manden i marken.

Dine primære opgaver bliver

  • Gyllekørsel
  • Såning
  • Sprøjtning
  • Høst

Herudover vil der være opgaver som hjemkørsel af dybstrøelse med kroghejsevogn, frakørsel af græs og majs både for os selv, men også for vores samarbejdspartner. Har du lastbilkørekort, vil der også være mulighed for at køre gylle til/fra biogasanlægget.

Værkstedsarbejde og selvfølgelig klargøring af maskiner, vil være en væsentlig del af jobbet.

 

Hvem er du….

Du er f.eks. faglært landmand med speciale i planter. Du har brænder for planteavl og arbejdet et par sæsoner i marken. Du er går op i det arbejde du levere og ligger en ære præcision. Du er nysgerrig og ikke bange for at tage fat.

Hvem er vi

Viftrupgård Agro er en moderne landbrugsvirksomhed, der har hovedfokus på, ”at drive et bæredygtigt landbrug, med respekt for vores omgivelser”.

Vi driver 430 ha, og vores primære opgave er at producere grovfoder til Viftrup Biogas, avle højværdi afgrøder som fremavlsfrø og korn. Herudover driver vi maskinstation for nogle få faste kunder.